Gjennom et helt liv er det kun noen ganger man får hovedansvaret for å ordne opp ved et dødsfall. Når man har mistet en man står nær, og opplever noen av livets kanskje vanskeligste dager, kan det være betryggende å få bistand av noen som har lang erfaring og kan tilrettelegge for en verdig avskjed. Vi i Personlig Gravferd har lang erfaring og kunnskap om lokale forhold, forskjellige muligheter for seremoni og generelt alt som har med gravferd å gjøre. Vi vet at folk er forskjellige, og har fokus på akkurat det. Vi er opptatt av å finne de riktige og beste valgene for hver enkelt, slik at dere som pårørende skal føle dere trygge, og ikke minst ha tid til å ta vare på hverandre.

Lurer du på hva som skjer etter et dødsfall ? Hvilke muligheter finnes ? Hvilke rettigheter har man som pårørende ? Hvem er det som bestemmer ? Og hva er mest vanlig ?
Vi vet at mange sitter med forskjellige spørsmål rundt et tema som fortsatt mange synes er vanskelig å snakke om og spørre om. Derfor vil vi gjennom både Facebook, Instagram og byråets hjemmeside gjennom hele året komme med korte informasjoner og artikler og dele våre erfaringer i håp om at flest mulig kan være best mulig forberedt den dagen man selv skal sitte med ansvaret det er å besørge noens gravferd. Finner du ikke det du lurer på ? Still oss gjerne spørsmål, så svarer vi etter beste evne.

Del gjerne med venner og familie, så bidrar du til å gjøre temaet dødsfall og gravferd til noe flere av oss tør å snakke om. Det er to ting her i livet som er likt for alle; vi blir født og vi skal dø. Vår tid i mellom disse to fasene er viktig. Og den tiden er nå.