Referanser

Er du usikker på om du skal velge et lite, utenbys begravelsesbyrå? Etter en dårlig erfaring med en av de store i bransjen valgte vi denne gangen Personlig Gravferd. Vi fikk tilsendt et detaljert prisoverslag og ble møtt av en trygg, erfaren mann som selv vet hvordan det er å være pårørende i en sårbar situasjon. Alt ble levert og gjort av høyeste kvalitet. Hvis du selv ikke ber om noe ekstra, så blir sluttfakturaen lik prisoverslaget. Ingen ubehagelige overraskelser i etterkant.
Vi anbefaler dette byrået på det sterkeste – det ble en meget verdig Personlig Gravferd.

Mette Wolberg m/familie

Vi vil gjerne gi en tilbakemelding på gravferden, med bare lovord om både forberedelser og gjennomføring fra deres side. Det ble en personlig gravferd i ordets rette forstand. Dere var med hele tiden, og når dere i tillegg greier å gjennomføre dette til en meget konkurransemessig pris, blir det dere vi vil anbefale å bruke for venner og bekjente.
Håper byrået deres vil blomstre i tiden fremover🌺

Hilsen fra Winnie og Odd, Oslo/Nittedal

Vi ble av Kai og Personlig Gravferd møtt med dyp respekt og empati ved vår mors bortgang. Våre ønsker og tanker ble hørt og imøtekommet på en varm og profesjonell måte. Vi kunne når som helst på døgnet kontakte byrået med spørsmål og våre tanker og ønsker ble hensyntatt, noe som gjorde at vi følte oss trygge og godt ivaretatt. Vi vil på det varmeste anbefale Personlig Gravferd. De gjorde både tiden før og selve begravelsen til en fin og minneverdig del av sorgen.
Vi er dypt takknemlige.

Ragnhild Imingen, Numedal

Vi er veldig fornøyde med prisen og all oppfølging på veien. Du er et unikt menneske, noe jeg merket allerede første gang vi hadde kontakt.

E. Nøkleby, Oslo

Vi er så fornøyd med all oppfølging og hjelp fra dere ! Profesjonelle, vennlige, hjelpsomme, jordnære, alt det vi trengte i en vanskelig tid!
Takk 🥰

Ingunn Kopperud, Nedre Eiker

Tusen takk for en verdig bisettelse og båreføringen fra sykehuset- det var fint med den siste reise og at jeg fikk fulgt bak dere for å se ham trygt framme ved Haslum.
Dere er både pålitelig, utrolig dyktige og viktigst av alt… ordentlig snille!

Louise Keenan, Bærum

Takk for en nydelig & verdig seremoni . Dere var varme , trygge & jordnære , akkurat som jeg ønsket meg.

A. Pedersen, Asker

Tusen takk, kjære Kai Roar for dine varme og støttende ord, i tillegg til all deres hjelp og råd i forbindelse med gravferden. Jeg er meget takknemlig.

Arnar Sveinsson, Oslo

Takk så hjertelig fra oss alle, Kai. Det har vært en styrke på veien å bruke dere. Takk også til din medarbeider som gjorde sterkt inntrykk på måten han var overfor oss.

Edith Dreyer, Åsgårdstrand

Takk for deres bistand med det praktiske i forbindelse med bisettelsen til mamma. Det bidro til at vi fikk en seremoni helt i hennes og vår ånd.

J. Djarraya, Oslo

Vi er veldig fornøyd med bistanden vi har fått fra dere med gjennomføringen av mamma sin begravelse.
Det har vært en god og fin opplevelse midt oppe i en ting som er trist og tung.
Vi takker for det som vi opplevde som en personlig oppfølging fra dere alle.

P.A. Muggerud, Drammen

Takk for all veiledning og støtte du har gitt i denne prosessen.
Jeg har følt meg ivaretatt, forstått og jeg er veldig takknemlig for den tryggheten du har gitt oss. Både rundt selve planleggingen, men spesielt i samtaler og veiledning rundt barna og deres rolle.

Anne, Oslo

Har nettopp kommet hjem fra et besøk hos min mors grav, tente et par lys sammen med kona og stelte graven.
Det var unngåelig å ikke tenke på den støtten og hjelpen jeg fikk fra Personlig Gravferd under den tunge perioden. Dere er virkelig profesjonelle! – igjen, tusen hjertelig takk!

Gabriel Ciobanu, Drammen

Jeg er veldig fornøyd av hvordan bisettelsen ble. Det ble en verdig og fin minnestund for min søster.
Dere har gjort en fantastisk god jobb med både pynting og tilrettelegging i form av flink solist som gjorde stunden veldig fin og ikke minst organisten dere ordnet med. Hadde jo ikke vært det samme uten.

Kirsti Bakkeslett, Oslo

Igjen – tusen, tusen takk for en fantastisk jobb! Det ble så vakkert og fint alt sammen!
Har fått masse positive tilbakemeldinger og en fetter av oss som også er grafisk designer synes programmet var veldig fint og ryddig satt opp. Ikke noe slinger i valsen der!
Satte også VELDIG stor pris på at vi fikk kranser og blomster kjørt ned til minnesamværstedet. Det ble så vakkert og føltes veldig riktig.

Anonym, Modum